ברוכים הבאים ל-doTERRA Israel!

במידה ואין לכם חשבון באתר ואתם רוצים לבצע רכישה, פשוט הוסיפו מוצרים לסל ותעשו הזמנה בתור אורחים. בשלב מאוחר יותר תקבלו לכתובת הדוא''ל אישור חשבון.

כניסת לקוחות

 

שכחת סיסמא?

ברוכים הבאים!

עברית Русский
:אתרים נוספים

Tea Tree, 15ml | שמן עץ התה, 15 מ''ל | 60208340

זמינות: במלאי

106.80 ₪

סקירה קצרה

שמן אתרי טהור עץ התה ( Melaleuca alternifolia ), מופק בתהליך זיקוק מעלי הצמח והוא בעל אין ספור שימושים.

Tea Tree, 15ml | שמן עץ התה, 15 מ''ל

לחץ פעמיים על התמונה להגדלה

הקטן
הגדל

עלי עץ התה שימשו את האבוריג'ינים באוסטרליה במשך מאות שנים. הם היו כותשים ומועכים את העלים ואז מניחים אותם ישירות על העור ליצירת אפקט צינון. שמן עץ התה ידוע בעיקר בזכות תכונות הטיהור שלו. הינו ידוע כמנקה היטב את העור, מסייע להגן על העור ועל הציפורניים מפני זיהומים ויכול לתמוך במראה עור בריא.

בנוסף, מרבים להשתמש בעץ התה להרגעת העור.

שימוש בשמן עץ התה בדיפיוזר עשוי לטהר ולרענן את האוויר סביב.

שאיפה

• הוסף 3-4 טיפות של שמן לדיפיוזר.
• ניתן להשתמש בשמן להכנת ספריי לניקוי וחיטוי כל סוגי המשטחים בבית.

שימוש מקומי

• יש לדלל בשמן קוקוס מזוקק בכדי להפחית את רגישות העור. הוראות דילול: טיפה אחת של שמן אתרי עץ התה ב-1 מ"ל שמן קוקוס מזוקק דוטרה.
• ניתן להשתמש בשמן על עור הפנים לאחר הגילוח.*
• כדי לשפר את תכונות הניקוי של מוצר קוסמטי, הוסיפו לו טיפה אחת מהשמן.* 
• כדי לתמוך בניקוי וחיזוק הציפורניים, מומלץ למרוח שמן עץ התה על הציפורניים לאחר המקלחת.*

* בשימוש מקומי חשוב מאוד להקפיד על הוראות הדילול.

יצרן doTERRA