ברוכים הבאים ל-doTERRA Israel!

במידה ואין לכם חשבון באתר ואתם רוצים לבצע רכישה, פשוט הוסיפו מוצרים לסל ותעשו הזמנה בתור אורחים. בשלב מאוחר יותר תקבלו לכתובת הדוא''ל אישור חשבון.

כניסת לקוחות

 

שכחת סיסמא?

ברוכים הבאים!

עברית Русский
:אתרים נוספים

Frankincense essential oil 15ml | שמן לבונה, 15 מ''ל | 30070001

זמינות: במלאי

399.70 ₪

סקירה קצרה

שמן אתרי לבונה, המכונה לעיתים קרובות "מלך השמנים", מעניק תחושת רוגע ושלווה בשימוש ארומטי, ומשפיע באופן חיובי על הבריאות בשימוש מקומי

Frankincense essential oil 15ml | שמן לבונה, 15 מ''ל

לחץ פעמיים על התמונה להגדלה

הקטן
הגדל

שמן לבונה, נודע כאחד השמנים האתריים היקרים, רבי הערך והמוערכים ביותר הידועים לאנושות. בזכות סגולותיו הבריאותיות השתמשו בו בתרבויות שונות עוד בימי קדם. שמן לבונה מוזכר בתנ"ך ושימש גם את האשורים והבבלים כקטורת בטקסי הפולחן הדתי. המצרים הקדמונים השתמשו בשרף הלבונה ליצירת בשמים ואמצעים לריכוך העור.

ידע זה ונסיון שימוש עשיר בן מאות שנים בלבונה, מיושם היום בתחום הקוסמטי להאטה בהזדקנות העור ולהקלה במחלות ופגמי עור.

שמן אתרי לבונה מהווה אמצעי טוב ביותר לתמיכה בתפקוד פעילות התאים. בשאיפה או מריחת שמן לבונה נוצרת תחושת רוגע, שחרור, שלווה ונינוחות.

שאיפה:

• יש להוסיף 3-4 טיפות שמן לבונה למפיץ שמנים ארומטיים (דיפיוזר) בו בחרתם.

שימוש חיצוני:

• יש למרוח 1-2 טיפות על אזור מסוים. לעור רגיש יש לדלל בשמן קוקוס מזוקק דוטרה.
• לאחר עבודת גינון מאמצת, מרח 2-3 טיפות שמן לבונה על כפות הידיים ועסה אותן זו בזו להרגשה מחממת ומרגיעה.
• בשימוש מקומי מסייע במזעור פגמי עור.
• לחוויה מרגיעה ומאזנת המשפרת את מצב הרוח, יש לעסות שמן לבונה על כפות הרגליים.

יצרן doTERRA