ברוכים הבאים ל-doTERRA Israel!

 במידה ואין לכם חשבון באתר ואתם רוצים לבצע רכישה, פשוט הוסיפו מוצרים לסל ותעשו הזמנה בתור אורחים. בשלב מאוחר יותר תקבלו לכתובת הדוא''ל אישור חשבון.

אם יש לכם כבר מס' דוטרה (doTERRA ID) אנא עברו תהליך רישום במערכת כאן.

כניסת לקוחות

 

שכחת סיסמא?

ברוכים הבאים!

עברית Русский

 

מבצעי אפריל

10% הנחה עד סוף החודש

 

שמן אתרי כוסברה
Cilantro Essential Oil

41850001 | 15 מ''ל | 99.00 ₪ | 22.95 PV

• עד סוף החודש  • לכלל הלקוחות והמפיצים

מתנה על קניה ב-125 PV עד 15.04 כולל

 

שמן אתרי מנדרינה
Tangerine Essential Oil

49440001 | 15 מ''ל | חיסכון: 69.20 ₪

• עד 15.04 כולל  • על קניה ב-125 PV ומעלה  • פעם אחת בחודש על חשבון ID אחד

מתנה על קניה ב-200 PV עד סוף החודש

 

שמן אתרי אשוח סיבירי
Siberian Fir Essential Oil

60203125 | 15 מ''ל | חיסכון: 92.40 

    

 

שמן אתרי קופאיבה
Copaiba Essential Oil

60202178 | 15 מ''ל | חיסכון: 161.50 

 

• עד סוף החודש  • על קניה ב-200 PV ומעלה  • עד 4 פעמים בחודש על חשבון ID אחד


 

המבצעים הם עד סוף תקופת המבצע או עד גמר המלאי | ה- PV של המוצרים הנכללים במבצע יכול להיות שונה

תוכלו לקרוא ולהעשיר את ידיעותיכם בעזרת המידע שהוסיפה ד"ר קריסטינה גולובצ'ינר, הארומתרפיסטית שלנו, על כל אחד מהמוצרים הללו להיכרות טובה יותר ולדרכי שימוש וישום.


 

שמן כוסברה - Cilantro Coriandrum sativum

יתרונות עיקריים

• שמן אתרי כוסברה מופק מעלי הכוסברה, המקובלים מאוד כתבלין בבישול.
• בעל ארומה רעננה המעניקה לאוכל טעם נעים.
• אידיאלי לרטבים ביתיים, לסלטים ולמגוון של מתאבנים. הכוסברה מקנה להם ארומה ייחודית.

תיאור הריח - ריח טרי של עשבי מרפא, מתקתק, חריף.

שיטת ההפקה - זיקוק בקיטור.

החלק בצמח - עלים.

תיאור

מליסה אופיסינאליס, המכונה גם דשא לימוני, קיבלה את השם שלה בזכות ניחוח ההדרים המתוק, הטרי, המושך דבורים (במילון היווני משמעות השם מליסה היא דבורת דבש). לשמן אתרי מליסה - אחד השמניםהשימושים והיתרונות הרבים של הכוסברה תועדו במשך מאות שנים. היא מעניקה אינסוף אפשרויות קולינריות! הניחוח הטרי של עשבי התיבול מחייה כל מנה!
שימוש בבליעה של שמן הכוסברה תומך במערכת החיסון ו מערכת העצבים.

אופן השימוש

שימוש ארומטי:

• השתמשו ב-4-3 טיפות במפיץ השמנים (דיפיוזר) האהוב עליכם.
• לקבלת ניחוח עשבוני טרי ערבבו את שמן הכוסברה עם שמנים אתריים מפירות הדר. כמו כן תוכלו להשתמש בשילוב זה בעת ניקוי משטחים שונים בבית.

שימוש פנימי:

• יש לדלל טיפת שמן אחת ב-120 מ"ל נוזל.
• הוסיפו לתבשילים, לסלטים ולרטבים לקבלת טעם הכוסברה המיוחד.
• הפכו את החוויה הקולינרית שלכם לקלה בעזרת שמן אתרי כוסברה.

מוצר זה אינו מיועד לאבחון, טיפול, ריפוי או מניעה של מחלה כלשהי.


 

שמן מנדרינה - Tangerine Citrus reticulata

יתרונות עיקריים

• הריח משפר מצב רוח.
• הארומה המתוקה של שמן המנדרינה יכולה לשדרג מגוון מאפים.
• משתלב היטב עם שמנים "חמים" כמו קליפת קינמון או ציפורן.
• טעמו המרענן של שמן אתרי מנדרינה משפר כל מתכון המבוסס על פירות הדר.

 

תיאור הריח - מריר, מתוק, טרי.

שיטת ההפקה - כבישה קרה.

החלק בצמח - קליפה.

תיאור

מנדרינה שימשה עוד מימי קדם בתרבות הסינית וברפואה המסורתית. למנדרינה ארומה מתוקה-מרירה, האופיינית לארומה הממריצה של שמני הדרים. שמן אתרי מנדרינה מסייע בהפחתת חרדה ובהתמודדות עם מצבי לחץ. הודות למרכיב הכימי הלימונן, הריח המתוק והחריף של המנדרינה מרומם ומרגיע כאחד.
תוספת פופולרית וטעימה לקינוחים ולמשקאות - מעוגות ועד שייק פירות - מנדרינה היא תוספת נהדרת לכל מתכון המשתמש בפירות הדר. נסו להוסיף שמן אתרי מנדרינה לתה או ללימונדה כדי להרים מצב הרוח! כדי להירגע ביום קיץ חם, נסו להוסיף לכוס מים קרים כמה טיפות שמן אתרי מנדרינה וכמה חתיכות של הפרי האהוב עליכם. משקה קיץ טעים זה ירענן אתכם ללא צורך בהוספת סוכרים וחומרים משמרים מעובדים הנמצאים במשקאות קנויים.

אופן השימוש

שימוש ארומטי: השתמשו ב-4-3 טיפות במפיץ השמנים (דיפיוזר) האהוב עליכם.

שימוש פנימי:

• יש לדלל טיפת שמן אחת ב-120 מ"ל של נוזל.
• הוסיפו 3-2 טיפות לטעם למאפינס או לעוגיות.
• הוספו 2-1 טיפות למים, לשייקים, לתה או ללימונדה כדי להעצים את הטעם.

מוצר זה אינו מיועד לאבחון, טיפול, ריפוי או מניעה של מחלה כלשהי


 

שמן אשוח סיבירי - Siberian Fir Abies sibirica

יתרונות עיקריים

• יכול לעזור לאיזון הרגשות.
• יכול לקדם תחושות של נשימה קלה.

תיאור

שמן אתרי לבונה ידוע כשמן אתרי יקר ערך, מן המוערכים ביותר. לעיתים קרובות קוראים לו "מלך השמנים". שמן הלבונה מוזכר בתנ"ך. באשור ובבבל העתיקה השתמשו בלבונה במהלך טקסים דתיים, והמצריםאשוח סיבירי הוא עץ מחטני ירוק עד וגבוה, שמוצאו ברוסיה ובקנדה. לשמן האשוח הסיבירי יש ניחוח עצים מרענן, והוא ידוע כמסייע להרגעה ולתחושת הרפיה. לשמן הרכב כימי ייחודי, שעיקרו בורניל אצטט, האחראי על רוב ההשפעות של שמן אתרי זה. שמן אשוח סיבירי עשוי להיות מרגיע מאוד לעור, תכונה ההופכת אותו לאידיאלי לעיסוי.

אופן השימוש

שאיפה: הוסיפו 4-3 טיפות לדיפיוזר (מפזר שמנים).

לשימוש מקומי:

• יש להוסיף טיפה אחת של שמן אשוח סיבירי ל-1 מ"ל שמן קוקוס מזוקק דוטרה ולהשתמש בתערובת על פני העור בלבד.
• לאחר עבודה קשה בגינון, יש לשפשף שמן לבונהלאחר פעילות מאומצת, השתמשו בשמן כדי לתמוך בעיסוי מרגיע.*

* בשימוש מקומי יש להקפיד על הוראות דילול.

מוצר זה אינו מיועד לאבחון, טיפול, ריפוי או מניעה של מחלה כלשהי.


 

שמן קופאיבה - Copaiba Copaifera

יתרונות עיקריים

• מרגיע ותומך במערכת העצבים *.
• מנקה ומחליק את העור, מפחית הופעת פגמי העור.

תיאור הריח

ריח עצים חריף.

שיטת איסוף

זיקוק בקיטור.

חלק מהצמח

שרף.

תיאור

שמן אתרי קופאיבה מתקבל מהאולורזין של עצי קופאיבה– עצים בגובה מעל לשלושים מטר הגדלים באקלים הטרופי של דרום אמריקה. שמן אתרי קופאיבה נמצא בשימוש נרחב במוצרי קוסמטיקה כגון סבונים, קרמים ובשמים. מאז המאה ה-16 ילידי ברזיל משתמשים בשמן אתרי זה ברפואה העממית. שמן אתרי קופאיבה מסייע להפחתת תחושות חרדה כמו גם לניקוי ולהחלקת בשימוש מקומי. המרכיב העיקרי, קריופילן, תומך במערכת העצבים, במערכת הלב וכלי הדם ובמערכת החיסון.

אופן השימוש

שימוש ארומטי: השתמשו ב-4-3 טיפות במפיץ השמנים (דיפיוזר) האהוב עליכם.

לשימוש מקומי:

• יש להוסיף טיפה אחת של שמן אשוח סיבירי ל-1 מ"ל שמן קוקוס מזוקק דוטרה ולהשתמש בתערובת על פני העור בלבד.
• לאחר עבודה קשה בגינון, יש לשפשף שמן לבונההוסיפו טיפה לקרם הגוף או לקרם הלחות לפנים כדי לתמוך במראה העור.
• לתחושת התחדשות ולהרגעת העור הוסיפו טיפה אחת של שמן אתרי קופאיבה לאמבט.
• לפני התאפרות מרחו בתנועות מעגליות על עור הפנים שמן אתרי קופאיבה מדולל בשמן קוקוס מזוקק של doTERRA לקבלת אפקט עור זוהר באופן טבעי.*
• לאחר פעילות מאומצת השתמשו בשמן כדי לתמוך בעיסוי מרגיע.*

* בשימוש מקומי יש להקפיד על הוראות דילול.

מוצר זה אינו מיועד לאבחון, טיפול, ריפוי או מניעה של מחלה כלשהי.